trööött

hejhej  ! ♥
Igår var jag hemma hos min bror på en liten fest eller vad man ska säga, var en massa trevligt fölk där. blev att jag sov kvar där, aknade vid fyra idag det är inte kul att jag vänt på dygnet :(Man hinner inge göraett skit innan man det blir mörkt osv. men nu ska jag nog ringa lovisa som ska sova här inatt ocks, kommer nog några bilder ikväll antar jag :) hare bra då allihoppa hejdå !

tjabbbbba

tjenare ! ♥
vart en toppen dag idag, vaknade upp brevid lovisa,richard och bea sedan åkte jag och lovisa med mormor och mamma in till mariberg för att shoppa! hittade en massa sköj, blir nog bilder i morgon eller nått :) kom hem för ett tag sen åkte hem och fixade lite sen hämtade vi lovisa som sover här inatt med, tror fan att hon bor hääär nu förtiden. vi dunkade lite musik när vi kom hit sen drog vi ut en sväng, tillsist hamnade vi häär. ska nog be bea hitta på någonting med oss :) hejdå!

2 månader

hejhej alla bloggläsare!
just nu sitter jag hemma hos lovisa, vi kom hem från min pappa för ett tag sen. vi ska iväg och lana to night med en massa trevligt folk, blir nog att vi går ner till nöjes och köper en massa pk oså. Fick julklappar av pappa och farmor när jag var där, det blev två stora högtalare, förstärkare, smink, handuk och ett presentkort på hela maiberg. Idag är det också två hela månader med min älskling !! <3 men nu ska jag vara social med lovisa vi hörs ! :)

måste skynda mig nu ! <3

hejhej !
Ska snart packa och fixa mej för klockan fem åker jag lovisa och min syster in till min pappa, det kommer att bli mega bra :) skriver mer ikväll för har bara en halv timme på mig hejdå ! :) ♥

saknar dig , kom tillbaka!

Varför hände det just dej, jag älskar ju dig. Jag vill att du ska vara här vid mig, jag mådde toppen när du var vid min sida. Jag har dig i mina tankar hela tiden, Alla våra minnen vi har dom får aldrig glömmas bort! Det gick så fort i slutet jag han aldrig säga hejdå, Du betyder mest för mig och du var min andra halva. Det var du som fick mej att le, jag fattar inte att det hände. jag saknar dej enormt mycket, tårarna rinner när jag sitter och skriver det här för du var den ända i mitt hjärta. Du ska veta att jag alltid kommer att älska dig lika mycket, jag hoppas verkligen att du har det bra där uppe i himeln. Jag tänker på dej hela tiden, det är bara du i mitt huvud. Jag kollar igenom våra bilder, det går inte att beskriva i ord hur mycket du betyder för mig ! ÄLSKAR DEJ FILUR och kommer ALLTID ATT GÖRA ! ♥

tjenare!

Godmorgon ! ♥
vaknade vid 12 idag av att bea satt och lös med sin mobil haha, skönt att sova länge. Idag blire att åka till pappa och fira jul, det kommer att bli toppen ;) Åker nog hem på måndag morgon för ska tydligen lana med några, lovisa ville att jag skulle följa med så det blir väl så! Hoppas alla har haft en riktigt bra jul för det har jag, har fått en ipod nano och en massa mer saker. nu får jag bara hoppas på att få högtalare av pappa, om det inte blir att jag får det så får jag väl önska mig det i present eftersom att jag fyller ju snart år :) men nu ska jag gå och fråga bea om hjälp med en grej ha det gött hejdå ! ♥

24 december

Äntligen är det JULAFTON, hoppas alla får en riktigt bra jul! ♥

God jul !

Nu ska jag försöka sova, hoppas alla får en riktigt bra jul! Massor av kramar från mig ♥

pirrar i magen

Åh jag kommer aldrig kunna sova, det är ju jul i morgon!!! Usch jag hatar verkligen dagen innan för man längtar så mycket att det pirrar i magen :) Hade tråkigt så tog lite ego bilder, det ligger redan fullt med julklappar under granen.. hm undra vad jag får :) men nu ska jag gå upp och kolla vad familjen gör hejdå!

Bilderna kommer nu :)

Du är bäst LINNEA IIJOLAINEN!

lov

usch vad tiden går fort hinner aldrig blogga längre, det ska stoppas nu! Igår var det julavslutning i skolan, så himla skönt att det är lov ett tag. Efter skolan åkte jag och linnea till hennes häst och mockade osv, vi tog några bilder som kommer i morgon eller ikväll, vi får se vad det blir för några bilder :) När vi fixat allt i stallet så tog vi bussen hem till mej, bakade jul godis när vi kom hem till mej sen drog vi med min syster till lastbilsparken för att åka pulka hahah det var ett tag sen ! Var där i en timme sen gick vi hem och tråka, några timmar senare kom terese och var med oss. Blev att båda sov här, det är alltid lika mysigt att ha någon sova över. men nu ska jag vara social med Terese hejdåå!

Tidsfördriv

1. Hur gammal är du om fem år? 18 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Terese och Linnea

3. Hur lång är du? 1,63 ;)

4. Vilken är den senaste filmen du sett? never say never

5. Vem ringde du senast? Moa ♥

6. Vem ringde dig senast? Linnea ♥

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Ett hjärta

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? bror på

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? igår

 


 

11. Vilken ögonfärg har du? blåa

12. När vaknade du i dag? 11 typ

13. Vilken är din favoritjulsång? vet inte

14. Vilken är din favoritplats? går inte att förklara! ;)

15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? vetefan! ;)

17. Vad skrämde dig om natten som barn? allt :D

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? linnea med sitt skratt:)

19. Hur stor är din säng? två 90 sängar brevid varandra

20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär

 


 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? pjamas oftast :$

22. Hur många kuddar har du i sängen? 20 kanske haha

23. Hur många landskap har du bott i? 1

24. Vilka städer har du bott i? i Nora och örebro

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor och skor! (Y)

26. Är du social? Beror på mitt humör

27. Vilken är din favoritglass? magnum

28. Vilken är din favoritefterrätt? vetefan allt som går att äta :)

29. Tycker du om kinamat? nja

30. Tycker du om kaffe? nej


 

31. Vad dricker du till frukost? Äter inte frukost men sånnafall oboy ;)

32. Sover du på någon särskild sida? spela roll

33. Kan du spela poker? Nja

34. Tycker du om att mysa/kela? Jadå !

35. Är du en beroendemänniska? nej ?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jo

37. Vill du ha barn? Framtiden, yes!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska knappt hehe och lite spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet


 

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder

42. Äger du dyrbara smycken? nja

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Simpson

44. Kan du rulla med tungan? nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? apan sure 

46. Sover du med gosedjur? nej

47. Vad har du för ringsignal? sonny eriksson

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja men  inte på mig

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? tereses one pice

50. Flirtar du mycket? Nä


 

51. Kan du byta olja på bilen? nej nej

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? –  Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste? vetefan

54. Läser du någon dagstidning? neeej !

55. Prenumererar du på någon veckotiding? Nej

56. Dansar du i bilen? Haha va?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? mix megapol

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vetefan 

59. När var du i kyrkan senast? begravning någongång

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Gudrun

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 4 nätter fast det var under ett vindskydd

62. Vem var det du pussade senast? zack ♥

Mysigt mysigt

Hej hej har inte haft tid att blogga i helgen, haft massa skoj:-) lördagen var toppen med en massa folk, blev att 6 st härliga personer sov hos mig. Låg och mös med min älskling hela natten, hur mysigt som helst! Alla vaknade tidigt på morgonen av att emelie försökte prata med lovisa, för söt hon är. Alla åkte hem tid 2 eller nått förutom zack och lovisa, dom var kvar ett tag till sen drog zack och träffa några.jag och lovisa tog oss ner t stan, senare på kvällen åkte vi hem t zack och sov där. Passade på att plugga lite snabbt! Vi la oss och kollade på någon film fast jag och lovisa somnade tyvär, bilder sen helgen kommer sen hejdå puss<3

Ont i huvudet!

Hejhej skolan var väl som vanligt, ingenting speciellt. Efter skolan skulle jag åka med emelie till örebro men hon var gullig och åkte med nathalie istället, men skit samma var med tove ett tag sen drog hon hem så jag var med anton, viktor, marcus, alexander och zack.. Vi gjorde typ ingentin, emelie kom efter ett tag också sen åkte alla hem så nu sitter jag i soffan och bloggar. Ha det bra hejdå:-)

Bästaste du ! ♥



Moa Andersson är helt klart bäst, vad hade jag gjor utan dig!? du är så underbar och jag kan lita på dig till 100 %, jag skulle aldrig kunna svika dig och då menar jag ALDRIG! Du har stått vid min sida i över ett år nu, när jag träffade dig första gången så kände jag på mig att vi skulle hålla ihop och bli bästa vänner. Jag hade rätt och det kommer alltid vara vi vad som än händer du är min andra halva. Jag vet inte hur jag ska tacka dig så mycket som du har hjälpt mig, du ska veta at jag alltid kommer att stå vid din sida och att jag älskar dej precis som du är! Vi har aldig bråkat  och det är ett tecken på att vi lita på varandra, det är precis så det ska vara!
 MOA ANDERSSON JAG ÄLSKAR DEJ !


TACKKKKKKKKK

hejhej ! ♥
skolan idag var seg som vanligt, har  ont i magen också :( hoppas jag inte blir sjuk igen.. Vi ska ner på gårn sen eller ja moa ska dissa mig, tack så mycket nej men ska väl hem då.. jag har ingenting att skriva längre så vi hörs !

äger ut henne totalt!!

hej! ♥
är med moa nudå vi har precis nördat xbox haha, jag ägde ut henne helt ! :* Nej nu ska jag inte skryta för då får hon lite damp hejdåå !!!!!!!!

trött tjej!

Hejhej ! ♥
Vaknade i morse av att mor min ringde, orkade inte gå till skolan idag heller pga att min hals inte mår så bra.. usch jag hatar att vara sjuk, fast rätt så skönt att vara hemma några dagar också! Spelade lite xbox sen tog jag mej en dusch, sedan hamnade jag framför datan. blir nog att städa mitt rum och fixa lite eftersom att det är ganska stökigt oså, tror moa kommer hit ett tag sen. Hon får mig alltid på bättre humör! men nu ska jag läsa vidare på andras bloggar, hare bra pusss!

Några bilder sen 40 års festen, den ägde ;)


nu ska det bli ändringar, det kan jag löva! :D

måste skärpa mig nu!! jag måste börja blogga igen, så alla som läser min blogg har någonting att läsa.. får väl börja idag då :) hörs !

måste ändra på det !

hejhej !
Jag har inte skrivit på ett tag vad som hönder och vad jag gör men jag har inte haft ork till det men jag ska försöka bli bättre på det, men nu har jag lite att fixa så vi hörs :)

Dag tio - Jag och någon klasskompis.

Basket tuneeeee ( stavas )

saknar dej för mycket !

När någonting händer och det känns så kallt, det ända man ser är mörkrets fall. jag försöker se upp till himmelen nu, men jag kan inte se dej något mer. Och ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv och Vad ska jag göra utan dej. Jag gråter ofta och alla minnen när du såg i mina ögon och inget kan få dig tillbaka nu. När allting var som svårast för dig så sa du adjö och lämna oss kvar, mina tårar faller för min saknad är så stark. Så mycket det du hade, men nu är det över. Jag kommer aldrig lämna dig! Jag gråter ofta men vad ska jag göra utan dig, alla minnen när du såg i mina ögon och inget kan få dig tillbaka nu. Nej inget kan få dej tillbaka nu :'(

tråkigt..

Har du:

Någon som förstår dig? - ja!
Någon som du saknar? - Ja..
Någon som du hatar? - nej inte hatar
Vem kramade dig senast? - Min syster
Vem ringde dig senast? - Jenna
Vem ringde du senast? - Moa ♥
Vem var hemma hos dig senast? - Emelie ♥
Vem var du hemma hos senast? - Emelie
Har du några kärleksproblem? - Nej
Har du pratat med någon idag? - Japp

 

Jag:
Är singel? - Nej
Svär ofta? - nja
Sjunger i duschen? - Haha ja iband :)
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Nepp!
Skrattar åt dina egna skämt? - Haha ja
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - venne

Har du:
Piercingar? - Nope men får kanske snart
Syskon? - En storasyster och en storebror
Jobb? - Skolan hah ?
För många vänner? - nej, man kan väl ha hur många man vill.:)
Rymt hemifrån? - Nej, tror jag inte..
Färgat håret? - Ja, typ tusen gånger
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja
Varit kär? - Jag är kär :D 
Dumpat någon? - Ja
Somnat i skolan? - Ja
Brutit ett ben? - Nej
Tappat bort mig i min hemstad? - haha nej
Sett en fallande stjärna och önskat? - japp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja
En hemlighet som ingen annan vet? - Ja
Sovit en hel dag? - Nej inte en hel dag 
Blivit generad inför folk? - Ja tror jag nog :/
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - Ja 
Ätit musslor? - Nejj
Färgat ditt hår svart? - ja

 

Vad:
Längtar du till mest just nu? - juuullenn
Ska du göra i helgen? - Ingenaning
Gjorde du igår? - träffade massa trevligt fölk ! 
Ska du göra i sommar? - sola,bada oså !
Har du för mobil? - sony ericsson
Vad köpte du senast? - Godis


Vem/vilka:
Slog du senast? - Emelie, vi hade lite fight
Fick du sms från senast? - Katja
Pratade du med i telefonen senast? - Jenna
Älskar du? - Mina vänner, min fina kille
Var du med senast av det motsatta könet? - alla på gårn :)
Vet mest om dig? - Moa ! 
Sov du tillsammans med senast? - emelie,lovisa och linnea <3


RSS 2.0