gonatt ! <3

duscha nu sen sova !! <3

hahah skumt inlägg :))

heeeej !
Klassdagen idag var toppen vi åkte till örebro och gick en vandring i slottet, sedan shoppade vi. Jag och några till i min klass träffade på en känd bloggare asså shiiiit.. jag dog nästan när hon sa hej :O Bussen hem gick klockan fem i 2 så vi var framme kanske halv tre eller nått :) Jag,lovisa och emelie satt och väntade på johan i en timme , vi skulle gå hem till mej och se på film det blev scream:) Det var mysigt för jag och johan låg och mös medans dom andra kollade på filmen, efter filmen skulle emelie hem och jag lovisa och johan gick ner till stan där man träffade på trevligt fölk, alla drog hem senare mot kvällen så jag och moa drog hem till henne. NU sitter jag hemma efter att hafft en härligdag med trevligt fölk, i morron är det skola igen :(  !! IDAG FICK JAG MIN NYA MOBIL !!!!!!!!!!!! KÄNNER MIG SÅ GLAD ATT JAG HAR FÅTT DEN NU ;) hejdå alla bloggläsare !! ;)


gonatt !! <3

duchen nu sen sova ;) <3
Gonatt ! <3



klassdag !

Tjaa!!
Skolan idag var rätt dryg, tiden gick as sakta men efter skolan åkte jag till stallet och red min lilla prinsessa early! Vi hoppade och hon vägrade, jag flög av och landade med höften på hindret. Det var inte skönt för sträckte benet och har as ont i höften, ajaj hoppas det blir bättre tills i morron :) I morron har vi klassdag vi ksa till örebro slott och kolla lite, verkar inte så kul ! Efter skolan blire att vara med Johan,Moa och ville , vi ska se på film hemma hos mig tror jag :) men nu ska jag bränna en skiva hare gött :)


I ♥ U

Hur kan man älska en person så mycket som jag älskar dej, du är mitt allt och du är den jag lever för! Utan dig är jag inte hel, jag älskar dej så otroligt mycket! Jag kan inte vara utan dig i en sekund, jag vill känna dina läppar mot mina. Du är underbar och du är det vackraste för mig, du är den killen jag älskar och det kommer alltid att vara så! Jag säger bara en sak ....


JAG ÄLSKAR DEJ JOHAN!!! ♥


noramarken ägde ! <3

heeeej !
helgen har vart toppen har träffat massor av trevligt fölk, Det bästa var att träffa johan såklart !
Idag har jag vart med jenna och åkt karuseller och kollat lite vid stånden, sendan åkte vi hem till mej och spela tv spel. Jenna skulle hem sen vid 6 kanske och då drog jag ner till stan och träffade moa tove och benja, vi chillade mest :) Imorron är det skola igen, ucsh på skolan säger jag bara ! Men man får ju träffa kompisarna det är nog det bästa med skolan! just nu sitter jag och träkar framför datan väntar på att johan ska svara påå sms , han kankse har somnat ;) men hejdå hare gött!



från nora marken i en karusell ;) <3

seeeeeeeg

LINNEA IIJOLAINEN ÄR DEN SEGASTE I HELA VÄRLDEN!!!

drygt att vänta!!

heej!
Precis fixat mej, nu är det bara linnea jag väntar på som kommer om 40 min!! Vi ska ner till stan och åka massor av karuseller sen får vi se vad som händer framöver, blir nog inte att jag bloggar ikväll. Linnea sover här inatt oxå, det kommer att bli massor av skojj :) nu ska jag försöka hitta på något jag kan göra tills linnea kommer, blir nog att jag går upp och städar lite av mitt rum :( men hejdå :)

skojj

godmorron :)
Vaknade efter en trevlig kväll på noramarken, Åkte mycket med karuseller ! idag blire att gå lite på marken sen karuseller hela kvällen, med massa fölk. Men nu ska jag gå upp och duscha så hinner inte skriva mer hejdå :)



hahah blden ?? vem har tagit den ?? 


taggad som fan !!

heeej !
idag hade vi inte en sån jobbig dag, vi hade spanska,engelska,data sak och musik kommer inte ihåg mer haha ! imorgon blire najjs, hela helgen är najjs nora marken taggavafan ;) <3 imörron har vi sovmorron, fan vad gött sen blire att tagga inför karuseller med linnea;))) men nu ska jag vara social med emelie :) hejdå



baka är kuul ;)

skolan nuu :)

heeej !
Nu sitter jag i skolan och har håltimma, harinte hänt så mycket idag typ bara svenska, spanska,musik och någon data sak. Snart om en stund ska jag gå på engelska :) hejdå bloggar mer sen:)

..

hinner inte blogga nu hejdå!!!

gåååårn!!

heeeeeeeej !
nu sitter man på gårn och chillar med en massa roligt fölk + Ludde, Danne och Fridaa ;) bloggar mer ikväll hejdå <3

gårn next ;)

 fagerman och iijolainen= party :) <3

finaste linne ;) <3

heeej !
Skolan idag var sådär fick våran första läxa i kemi, annars var allt bra. Nu sitter jag hemma vid datan med iijolainen och mullar i oss tårta och kakor haha! men nu ska jag vara social med henne , hejdå ;)


nattinatti ♥

Sov gött och dröm sött ;) <3


snart så..

headern kommer sen när bea orkar fixa den ;)) <3

Härlig dag :)

heeeeeeeej !
Idag har man vart med Tove,Vickan,Frida,Ludde, Danne, Johan, Anton och en massa mer, Vi chillade på stan!
Kom nyss hem från den härliga dagen och nu sitter jag och äter tårta, hoppas min bror fick en bra födelsedags firande idag :) JAg har hatar min mobil för den dör hela tiden och nu är jag seriös, Tur att man har beställt en ny nyss! I morgon Äre skola, tråkigt för vet inte vad vi ska ha för lektion :) Men nu ska jag vara social med andra hejdå :)

sötisen på bilden.

BEA är fan bäst !!! <3

FOTO DAGS!!




.

heeej !
Nu sitter jag i richard säng med bea,richard,frida och simon, Vi sitter mest och pratar om allt möjligt. Jag och Frida kom för en stund sen från johan, vi har sett på film fast frida sov typ hela filmen  haha !  Just nu vet jag inte vad vi ska göra efter , jo vi ska nog äta. men nu ska jag vara social md dom andra hejdå :)

hejdååå

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Nu sitter jag och frida vid datan och ska nu ner till stan och träffa ludde och danne, kuuul ;) Men hejdå

Tårarna blir bara fler..

Malin jag älskar dej och jag vill vara din vän men du förtjänar inte en sån vän som mig :'(  Det ända jag vill är att vi blir vänner igen, du betyder väldigt mycket för mig! Du och jag har vart vänner ända sen nollan, vi har många minnen som jag aldrig kommer glömma !! Snälla malin kan du inte fölåta mej jag mår inge bra av att vi bråkar.. Jag har ärr på armen efter att vi har bråkat, jag säger att det är kaninen men det är för att vi har bråkat. Mina tårar blir bara fler och fler för varje gång vi bråkar, Jag vill fanheller förlora en sån fantastisk vän som dig!!!!

FLRLÅT MEJ !! :'(

Godmorgon!

godmorron!
Vaknade av att jag låg i soffan, Hade tydligen somnat där var väl trött efter tre dagari skolan. Haha hur kommer det gå då om jag blir trött efter bara tre dagar, hahah måste komma på nått sätt att inte bli trött haha! Idag blire väl först att chilla hemma tills frida kommer och då blire kanske ludde och danne en kort stund.. Ikväll Blire att vi åker till järnboås och träffar min älskling <3  Jobbigt att han bor så långt bort  men skit samma bara jag ´kan träffa han så :) nu ska jag kolla på en sida efter mobiler behöver en ny mobil, min laggar lagom mycket .. Tråkigt :( ! tjingeling



bjuder ;)

gårn !!

heeej!
Skolan idag var najjs, vi hade sovmorron till kvart över nio. Lektionerna idag var inget speciellt med vi hade slöjd, idrott och matte :) Efter skolan satt några och chilla i b ingången, mysigt! just nu sitter jag på gårn och pallar inte skriva så skrever mer ikväll. puss och kram hejdå.!!!

Godnatt alla blogg läsare, sov gott!! <3

 

varför är du arg på mej.. ?

Tjatja ;)
skolan idag var bra för gade bara tre lektioner, Vi hade Engelska, idrott och musik :) I morgon har man en timma sovmorron, gött! Efter skolan var jag och mös med johan på en bänk ett tag tills han skulle hem.. Sen blev det att vara med tove,moa,anton,pudde,emelie,frida och moppe killarna, Riktigt kul. Till sist blev det bara att det var jag moa och emelie fast vi cyklade hem , Moa gick hem till sig sen tog jag och emelie sellis hem. På vägen hem mötte vi Malin men hon ville inte prata med mig, fattar inte vad jag har gjort igentligen.. Hon typ hatar mej säg mig varför?????? men nu ska jag dunka musik haha nej men hejdå :)



fin bild ... 
FOTOGRAF: Viktoria solvang ;) <3

Bror jag lovar dej det !! <3

heeeeeej! idag var det första dan på högstadiet, vi var vid blåsut och gjorde massa med aktiveteter haha kuul :) Bröt mot regeln första dan haha , hånglade med min älskade i korridoren . bryr mej inte om vad lärararen säger jag har hittat min kärlek och det är jag fan glad för. Jag har lovat min älskade bror att sköta mig lite iaf, jag ska fan hålla det då. Richard du är den bästa bror jag har du är den som får mig att gå , utan dig vore jag skit. JAG ÄLSKAR DEJ!!! det var till bror min, Men nu ska jag snart duscha och lägga migg måste orka skolan ;))) <3 hejdå !

bilder sen vi haha ja..







haha ;)))

asdfghjk

heeeeeeeej orkar inte blogga idag , trött som vanligt !!

GÄSTBLOGG

Godmorgon, frida gästbloggar här hos annis blogg! Hihihihihi.
Angelica hålller på med sin mobil medans jag gästbloggar här,
idag blire röööjjjj på stan, med en massa pojkar förmodligen.
Men nu ska jag skicka några låtar, pösssssssssssss

gonatt fast inte

Gokväll! <3
 orkar inte skriva så jag skriver gonatt nu !! :)

låt mej vara!!

heeeeej!!
Idag har jag vart med danne ludde och natta vi har  typ vart på stan sen drog vi till hittorp och sköt raketer, haha fett najjs;) just nu är alla hemma och äter så jag passar på att blogga :) efter alla har ätit drar vi till hittorpsbadet och badar, kommer bli super ;) Vet inte vad som händer next !!! nu ska jag dra tror jag tjao .. <3

ruuuuuubriikkk

godmorgon! ♥
Vaknade av att vickan ringde mig på morgonen och snacka om något, fattade inte precis! Någon timme efter ringde natta och tjatade på att jag skulle gå upp, jag gick upp och duscha. När jag hade duschat klart kom natta och nu sitter vi vid datan och drygar.. snart kommer väl danne oxå! ♥

kramisar!!


godnatt ;)<3

 

saknar dej !!!<3


älskar dej viktoria solvang !!!!!!<3



lämna mig inte !!

dyka är kuul ;)

heej !
Han inte blogga i går för bror min lanade men igår så var jag med vickan och hon sov hos mig, jag cyklade och hämtade henne i gyttorp sen cyklade vi till mig för att fixa oss! Jag såg seriöst ut som skit igår, sen efter drog vi till stan där vi träffade simon,jack,bea och tove. Vi satt och prata sen typ kollade vi på när alla hade grädd krig haha . Sedan åkte vi till mej och tittade på baksmällan, jag somnade haha  ! Vaknade typ 11 i morse av att vickan fråga vad klockan var, vi gick upp och åt frukost sen gjorde vi bort oss, asså pinsammaste i mitt liv haha ! :) Pallar inte skriva nu vad som hände men sen drog vi t stan och käka pommes,mums;) vi smsade danne senare och sa att han skulle komma, precis när han kom så åkte vickan hem! Jag och danne smsade natta och fråga om hon ville vara med, vi tre hoppade på min trasiga studsmatta och sen bakade vi currybollar haha! Sen kom emelie och vi drog ner och badade , vi hoppade i med kläder för blev så badsugen, hah jag och danne dök efter däck. fett med kul ju, pallar inte skriva mer ! hejdå,kyss !

godmörron! <3

Godmorgon! ♥
Vaknade av att lisa satt och pratade med min hund, haha lite rolig hon ! Vi såg på två filmer igår kväll sen somnade vi för filmen lagga . jobbigt med ps2 ibland när dom laggar ! nu sitter vi framför datan och jagförsöker ladda upp bilder men går inteeeeeee daammmppp ;) nu har jag inget att skriva mer hejdå, kyss!



Jag och Lisa Fisa ;)

bilderna från sommarstugan !





































älskar dej ! <3

trasig studsmatta ! <3

heeeeeej !
han inte blogga igår för var med amelia och anton, mycket härliga personer men nu ska skriva om i dag ! Amelia sov hos mig, fast hon skulle hem tre:(  Senare kom lisa och vi har det fett najjs nu för vi tog sönder studsmattan mer, haha bilder kommer nu ! just nu sitter vi och chillar framför datan. Vetinte vad som händer next men lisa sover här inatt hejdå ..











hahah bilderna !! <3

rätt trevligt faktist !

Tjatja! ♥
Tillbaka från tre härliga dagar i sommar stugan, det blev en dag midre för det blev regn oså. Vi har badat,åkt båt, simmat till en ö och massa roliga saker, det har vart skönt att komma hemmifrån ett tag oxå. Det bästa med att vi var där var at världens bästa vickan följde med ! Det är vickan som har alla bilder på sin kamera men bilderna blir väl i morron eller någe, tror hon inte orka nu så vi får se! Imorgon blire väl att träffa världens bästa amelia magnusson!!! ♥  
Nu ska jag upp o duscha och så så höres !

God Natt, Sov Gott! ♥

 

kommer inte blogga på länge nuu !! ;) fyra dagar tror jag !

heej   ♥
Nu ska jag röra lite på mej kanske ska bränna en till skiva innan jag går upp och städar och packar, varnar er att jag inte kommer blogga förens jag kommer hem igen. blir väl inte på typ fyra dar så tjaao!! <3




du är allt för mig, lämna mig inte!!!!

heeej!♥
Jenna gick hem nyss vi har dunkat musik och brännt massa skivor, jag och vickan ska ju till sommarstugan i morgon så måste ha några skivor som man kan dunka musik ii stugan. Tur att jag och vickan sover i gäst stugan för annars skulle vi inte kunna dunka musik på kvällen , mormor och morfar måste ju kunna sova!  Ska bli skönt att slippa skiten som händer nu ! men nu ska jag bränna en depp skiva hejdå ! <3



vickan och jag forever !! ♥

badat !

heej! <3
Idag har jag och jenna badat med familjerna vid pölarna, det var varmt och skönt. Vi var däär i flera timmar och nu är vi hemma igen, vi har nyss kört ett spel som heter bokstav, mycke kul!! I morgon ska jag till sommarstugan, där ska jag vara i fyra dagar . sen blire att dunka musik på kvällen men nu orkar jag inte blogga mer hejdå !

nattinatti! <3

  


insåg det idag ! ♥

Jag känner att jag är kär på riktigt, vet inte vad jag ska göra. Jag älskar verkligen dig det insåg jag själv idag, fattar inte att alt gick så fort . Det började med att vi smsa och nu mer och mer, nu ska du till och med skjutsa mej p din moppe. Vi ska träffas snart och jag vet hur det här kommer bli, frågan är om du gillar mej också?:O <3

du är underbar !

heeeej ;)
Igår var jag på liseberg, fett med kul. Efter sju timmar på liseberg hade jag as ont i benen så kunde inte somna, var tvungen att ta alvedon :( nu är värken över och jag mår toppen, idag var jag mamma syrran,jenna,cikki och badade i kaltbrottet skrapa upp benet när jag hoppade från något berg, . Nästa gång blire tolv meters berg att hoppa från, måste ju testa lite i livet :) Just nu chattar jag med några så pallar inte skriva mer hejdå ! :)



pompeeee ;)

RSS 2.0