mår sämst

Tjenis penis:) orkar verkligen inte gå ner till min sega data i rummet så får bli att lägga upp alla bilder i möra istället. Mår inte bra alls känner jag, känns som att mitt huvud ska sprängas sen om jag gör hastiga rörekser så skär det till i min lunga :( inte kul alls så fick bli en mobilbloggning. Men vi hörs bye bye !

sjuk:(

Hejhej! Gick hem från skolan för en stund sen har så himla ont i magen eller ah lungan så vet inte vad jag ska ta mej till. Så idag blire väl att ligga i sängen hela dan, usch hoppas att det INTE är någon influensa eller lung inflamation. bilderna från säfsen kommer ikväll, men nu ska jag vila ses<3

hem ljuva hem

hejhej! har precis kommit hem från säfsen, har vart riktigt kul där faktist. skulle vilja stanna kvar längre, känndes som att jag bara var där i en dag men det var ju tre dagar hehe. haha japp jag och vickan tvingade upp oss i röda backar haha gick bra men läskigt vare, inatt blire nog att lovisa sover över hemma hos mig, sen på söndag kommer vickan och sover hemma hos mig för hennes mamma och pappa är inte hemma. alla bilder från säfsen kommer när jag har kommit hem, just nu sitter jag hemma hos vickan och väntar på att hon ska packa klart :) skriver mer sen hejdå.

tagga tagga tagga

hejhej ! sitter hemma hos vickan vi ska snart sova eftersom att jag följer med vickan och hennes familj till säfsen i mörA, vi ska gå upp klockan åtta :/ usch kommer att vara mega tröttt.. kommer inte blogga förens på lördag då eftersom att det inte finns någon data i stugan då, men nu ska jag och vickan försöka sova, nattinatti!


GRATTIS MIN VÄN ! ♥

14 år idag!!:D

Idag fyller denna sötnosen år, ett stort GRATTIS till dig Malin. Hoppas du får en riktigt bra födelsedag, med en massa fina presenter. älskar dej malin du är bra ! ♥♥

godmorgon!

hejhej ! vaknade för en stund sen, satte mig vid datan för att vänta på att lovisa ska vakna. idag vet jag inte vad vi ska göra men det fixar nog sig, känner på mig att det kommer bli en väldigt seg dag! ska fixa lite grejor nu bloggar mer sen ! bye bye ♥


I MISS YOU..


måste ha tid !

har aldrig tid att blogga längre känns det som, vet imte om jag kommer att ha det denna vecka heller. men jag ska försöka ta lite tid till bloggen oxå, men nu ska jag duscha och sedan ska jag städa mitt rum! ses sen:)


sorry!

förlåt för att jag inte hunnit blogga någe på ett tag, men har haft två prov i veckan som jag har pluggat som en galning på. det är därför jag inte hunnit blogga, men nu ska jag ändra lite på det eftersom att det är sista skoldagen i morgon sen äre lov. gud så skönt det ska bli, går hem i morgon direkt sen drar jag och syrran ut på en lång promenad :) hejdå så länge!

pluggat färdigt !

lovisa och jag har precis pluggat färdigt med fysiken, hon drog hem för ungefär 10 min sen. just nu sitter jag och äter jordgubbar, det är så sjukt gott! blir väl att ta en dusch och kolla film sen :) ni fåre ha det så gött hejdå !



Du är bra !


plugga

Godmorron vaknade för ett bra tag sen, suttit och spelat på mobilen hela morgonen medans dom andra sover. i dag vet jag inte vad som händer, antagligen plugga ! men vi hörs ska väcka lovisa nu ! :)


datan nu då ett tag !

godmorron vaknade för ett tag sen, gick upp och duscha och fixa mej. hamnade här framför datan medans jag väntar på att alla ska vakna, hehe idag blire att lovisa sove här inatt också sen vet jag inte ifall det kommer några mer som vanligt.. har inte så mycket mer att skriva, hörs sen bye !

usch på läskiga drömmar!

Godmorgon! vaknade för ett tag sen av en hemsk mardröm, usch hatar att drömma mardrömmar! blev ingen skola idag heller, har redan det mesta hemma så det är bara att börja plugga nu då tills vickan kommer. blir att hon sover här sen kommer att bli megaa bra, vi ska hitta på något riktigt sköjj. vi hörs senare :)


I'm here without you baby







saknar mina kompisar !

Tjennis penis!
kom precis ut från duschen, blir att fixa mej nu sen ska jag ringa och prata lite med lovisa. saknar min klass så mycket, ska nog till skolan i morgon för måste ta hem allt som jag har kommit efter den hära vecka. men nu ska jag fixa mig vi hörs !



Ny duschad!

upp å fixa mej!;)

Godmorgon alla blogg läsare vaknade klockan halv 10 av att emelie ringde mig och undra lite om idag, ska snart gå upp och duscha och fixa mig. Sen blir väl datan hela Dan hehe kul liv..nej men nu ska jag fixa lite grejor jag bloggar mer sen;) kyss

Godnatt !

Går väl upp och lägger mig nu då, ska bli skönt att sova !

Äntligen klar!

klar med städningen nu...




mer städa..

Nu har jag precis blivit klar med att ränsa ur mina och några av nathalies gamla leksak, slängde en massa olika saker. haha var faktist lite kul och se vad man lekte med när man var liten, nu är det bara att börja städa mitt rum också ! usch vad jobbigt fast skönt att hare gjort sen :) men nu ska jag börja med städningen skriver mer sen !


Mys med kaninen :)





Du och jag under täcket baby



BJUDER PÅ BILDEN !

frulle next!

Godmorron! vaknade för ett tag sen, gick upp och fixade mej sen satte jag mej vid syrrans data igen :) i dag vet jag inte vad som händer ska kanske ner och trärffa moa och wille ett tag men jag vet inte. ska kanske stanna hemma annars för har fått ont i magen igen, usch jag hatar att ha ont i magen. det är det värsta som finns typ, nej men det är inte kul i allafall. i morgon äre torsdag, tror inte jag går till skolan då heller eller det bror på hur jag mår då. saknar faktist alla mina kompisar nu! men nu ska jag fixa lite frulle, hejdå blogar mer sen! ♥


00:17

hejhej ! kom nyss hem från moa, vi har pratat om en massa saker och haft det skööj. orkar inte ladda upp bilder sen i helgen är för trött, ska snart upp och duscha sen fixa mig inför natten :) hehe det är ju redan natt klockan är ju över tolv haha ! nej men nu drar jag hejdå !

blev spagetti med ketchup och gurka

har precis lagat mat blev spagetti med ketchup och gurka, blev rätt så gott :)



 Kanske inte världens bästa bild men så här blev det !


EGOT HÄR !




MIN ANDRA HALVA !



Moa du är världens bästa, vet inte vad jag skulle göra utan dig du är den som förstår mej till 1oo %. jag kommer alltid finnas här för dig, du vet att du alltid kan ringa mej vad som än händer för jag kommer alltid svara ! När jag hör namnet MOA ANDERSSON så tänker jag på en underbar person som är en bra vän en vän som alltid stöttar en och förstår en. vad som än händer så kommer du allltid vara min bästavän, bara så du vet! jag kanske inte är din bästa vän men du kommer alltid fortfarande att vara min! Jag skulle lika gärna kunna sitta och skriva en hel dag om hur mycket jag tycker om dig som vän, du är mitt allt. om du skulle lämna mig så skulle jag inte längre finnas du har mitt hjärta i din hand. du är min andra halva, du är den jag skulle kunna göra vad som helst för att få vara med. om jag skulle åka till en öde ö och fick ta med en sak så hade jag tagit med dig, jag tröttnar alldrig på att vara med dig. du är så underbar det är du som fått mej att le, det är du som har fått mig att förstå vad som är meningen med livet ! Jag älskar dej för den du är, du är en bra person moa! Säger bara en sak ÄLSKAR DEJ MOA, DU OCH JAG FOREVER !

tisdag..

hejhej vaknade för ett tag sen, gick upp på en gång och satte mig framför nathalies data haha har kommit på hennes lösen, rätt så najjs ! är inte i skolan idag heller, hade inte orken till det idag. ajabaja nu måste jag börja styra upp det här så jag får bra betyg, men igår hade jag faktist en anledning för hade så sjukt ont i magen så jag knappt orka resa mej. idag ska jag träffa moa, vet inte riktigt vad vi ska göra men det kommer i allafall bli en toppen dag eftersom att vi inte har träffats på ett långt tag :( nu ska jag kolla vidare på bloggar, bilder fån helgen kommer ikväll när jag bloggar från min data ! hej så länge !

mobilblogg

Förlåt för att jag inte bloggat men jag har inte orkat att gå ner till datan,så det fick bli en mobilblogg. Går inte att ladda upp bilder från mobilen för den laggar!! Men ska kolla klart filmen med mamma nu:) ha det bra så länge!

brudar det var ett tag sen !



fisaren linnea

hejhej sitter hemma hos min farbror ute på landet i dalarna med linnea, hon sitter och fiser hela tiden fast tror hon gick på toa nu men dom andra är ute och fiskar. Linnea ska dra till fagersta snart till sin mamma så ska få sitta här helt ensam ! hehe snällt av henne men det var en rätt så viktig sak hon skulle göra, skriver mer ikväll :) hejdå så länge !

upp å fixa mej!;)

Hejhej han inte blogga igår, åkte in till Örebro med vickan och shoppade lite. Fick fem hundra av pappa så köpte inte så mycke, handlade en blå vit randig tröja, piercing och lös lösögonfransar. Vete fan varför jag köpte det?, kommer säkert inte använda dom. Men skit samma efter Örebro drog vickan hem och jag stannade på från ett tag, var inge kul där så drog hem! Det var det som hände igår. Nu när det äntligen är helg så får man inte någon sovmorron, ska åk a upp till dalarna snart så måste fixa mig nu puss och kram, nyp i sjärten Ps. Kommer inte blogga någe i helgen!

Don't give up, you are strong!


Toppen dag !!

hejhej kom nyss hem från en toppen dag vid storstenshöjden men en massa 7:or och 8:or, har åkt skidor med mina underbara vänner. FAnns inte så många backar men det räckte, hehe typiskt mig som tappade bort min mobil. hittade den kanske efter en timme eller nått som tur va, drog mej bara två gånger:) Har i allafall haft en toppen dag där borta men nu ska jag fixa lite grejer skriver mer sen !

RSS 2.0