säger godnatt till denna bild ! : *



Du är underbar !



Dag 11 – Något som gör så jag mår bra.

Någonting som får mig att må så himla bra är mina underbara vänner och min pojkvän, dom förstår mig så himla bra. jag ler bara jag tänker på dom, ni är bäst !  om inte jag hade alla mina fina vänner så hade jag inte funnits alls, vill tacka alla så mycket !! ♥









NI ÄR SÅ HIMLA UNDERBARA ! FINNS EN MASSA MER UNDERBARA VÄNNER JAG HAR MEN HADE INGA BRA BILDER ! PUSSAR OCH KRAMAR PÅ ER ! <3

trött på skolan :/

Åh herre gud hinner aldrig blogga längre, ska försöka bli mycke bättre på det nu. Skolan idag var väl som vanlig, är hur trött som helst på skolan. längtar så hääääääär mycket till sommarlovet just nu, kommer bli super skönt untan alla läxor och få sova hur länge man vill. that's life! omprovet i går gick rätt så bra fick iallafall godkänt eller ja kanske inte säker men hon sa, ja kanske får se ! så det är bara att hopppas, men nu ska jag gå upp och ta mej en dusch och sen kolla film med syrran om hon orkar :) hejdå !

trevligt fölk!

hejhej !
Sitter och umgås med zack,lovisa,dennis och markus. Lovisa färgade håret på mig idag också så nu är jag röfbrun hårig, blev mega bra. bilder på min nya hårfärg kommer sen ! men nu ska jag vara social, hejdå  !

..

heej !
har haft två lektioner, sen drog jag hem till bea och richard orkade verkligen inte dom två sista eftersom att jag känner mig lite dålig. måste hem sen också för att ta alvedon sen hämta pengar så jag kan åka t örebro. men skriver mer sen hejdå ! :)

Dag 10 – Något jag vill uppleva igen.



något jag verkligen vill uppleva igen är att åka till paris med dom här underbara personerna, det var riktigt kul där !


All kärlek till dej !



Hjärtat mitt finns alltid för dig ska du veta, jag älskar dej så mycket ! det ända jag vill just nu är att du ska få ha det bra, jag mår inge bra av att du mår dåligt. när jag såg dej på gårn så ville jag bara gråta du försökte verkligen le fast i dina ögon så såg jag att du mådde hur dåligt som helst. all min kärlek går till dej min fina vän, jag vill bara åka hem till dej och ge dig en jätte kram! du kan ringa mej precis när som helst lovar att svara, du få komma någon dag så skiter jag i skolan och tar hand om dig istället för du behöver få lite andra tankar! kom ihåg att du är stark och att inte ge upp ! JAG ÄLSKAR DEJ

förlåt bloggen

förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, har verkligen inte haft tid. men det ska jag ändra på såklart! Kom nyss hem från en dag med underbara vänner, vart i örebro och shoppat lite sen drog jag till gårn ett tag och tråka. väntar på att mamma är klar med maten nu så skriver mer sen ! puss och kram

bloggar sen !

godmorron vaknade för ett tagsen fixade mig sen hamnade jag här, idag blire att åka till netonnet för att köpa en ny mobil. sen blire nog att käka någonting på stan, hejdå har bra bloggar när jag kommer till nora igen !


Hos pappa nu

hejhej kom nyss hem till pappa, så passar på att blogga. i morgon blire att åka och köpa en ny mobil åt mig sen blire att äta middag ute på resturang, kommer att bli toppen! men nu ska jag gå och ta något att dricka. puss och kram alla bloggläsare !

örebro snart

snart blire att ta en buss in till pappa, kommer bli super! kommer också få en mobil i morgon ! men nu hinner jag inte skriva !

rubrik saknas.

godmorgon! ♥
vaknade en snabbis i morse av att terese drog hem hon skulle göra någonting, vet inte riktigt vad. somnade om sen vaknade jag och cicci vid kanske halv två eller nått, vi satte oss och kolla på eva och adam haha alltid lika bra. hon drog hem för en stund sen så nu sitter jag här och tråkar ska snart städa lite sen duscha, tror jag åker en svänt till pappa sen om jag hinner och orkar ! men nu ska jag kolla vidare på bloggar, skriver mer sen hejdå!

bilder från en toppen dag ! :)









snart kommer det bilder !

hejhej kom nyss hem från ett lan och terese och cicci ligger i sängen och väntar på att något kul ska hända så får väl hitta på någonting snart då, bilder från lanet kommer sen ! :DD

vill tillbaka dit, allt var så perfekt då !






mår toppen

hejhej kom nyss hem från en toppen skoldag, har vart på bra humör hela dagen! jacob,terese och ludde följde med mig hem så nu ligger dom i sängen oc pratar lite och jag hamnade framför datorn.. hm vet inte vad jag ska göra ikväll eftersom terese åker iväg på lan med cicci ! men skriver mer sen hejdå !

ONT I NACKEN !

hejhej !
sitter och funderar över om jag ska lägga mej, klockan är 00:51 s´ka nog i allafall gå upp och fixa mej inför kvällen. var inte i skolan idag pga att jag sträckte nacken och kunde inte röra mej, inte skönt alls :/ i morgon efter skolan åker jag och lovisa och shoppar lite grann, skulle igentligen ta hål i läppen då men det är stängt när vi kommer till örebro så tar det på måndag ist ! men godnatt måste fixa lite grejor nu!

Dag 9 – Min klass.

Min klass är den bästa som finns, alla är så snälla och roliga. det är som en stor familj, alla är olika och så ska det vara annars skulle det vara lite tråkigt om alla var likadana. man är alltid glad när man är med klassen, dom är så bra ! MIN KLASS ÄR HELT KLART DEN BÄSTA !



HAR inte klass bilden på datorn så fick bli en bild på tjejerna när vi spelade basket tune!

bilder sen min födelsedag med en massa släktingar och den bästa !







skolan nu då !

hejhej  !
sitter i skolan och har precis haft lunch, det var fisk och potatis. det var väl okej förutom att jag inte tycker om fik så mycket :/ men det blev bra åt någon macka också. efter skolan ska jag dra hem till bea för hon ville ha lite sällskap när hon är ensam, kanske blir att träffa vickan sen om hon kunde. men vi ses sen då ska kolla när våran engelska börjar, puss och kram ! ♥

sweet

heej, kom hem till min sötnos frida för ett tag sen, blir att jag sover här också. kul att träffa henne också var typ 100 år sen vi sov sov över, så det kommer bli mega bra vi ska kolla på paranormal activity 3 sen också. men nu ska jag vara social med sötan !
en gammal bil på oss, älskar dej ! <3

tårta dags snart!

hej kom hem från skolan typ nyss, ska snart fixa tårta oså till ikväll :) fick pengar av mamma och lite godis, blev nöjd eftersom att jag bara önskade mig pengar hehe ! men hinner inte blogga nu hejdå!

NU SKA JAG SÖVA DET KAN JAG LÖVA !



DU är så sjukt underbar !

14 år i morgon !

just nu sitter jag och chattar med en underbar person, men ska snart gå upp och lägga mej så jag orkar upp i morgon bitti. ska ju öppna presenter eftersom att jag fyller år, åh får fukost på sängen och en massa paket sen blire nog att somna om till halv åtta sen äre bara att gå upp och fixa sig inför skolan. efter skolan följer nattis,jonna och moa med hem till mej för att göra tårta och fixa inför mitt firande, dom är ju såklart med och firar också. Mormor och morfar kommer och tror att farmor och farfar också komme, får bli som en liten överraskning. hehe vet typ redan allt jag ska få, fast det får ni se sen när jag lägger upp bilder på allt. ska försöka träffa pappa så han kan fira mej också med lite presenter, tror att det kommer bli en typ party eller ja film kväll med några av mina vänner också. det här kommer att bli mega bra, är berädd på att jag kommer att bli kallad för fjårtis oxå hehe eftersom att jag blir fjårton år. det är ju den åldern som man kallar alla för fjårtis typ haha, nej men nu ska jag inte sitta och skriva så myckert mer fick bli ett så långt inlägg ikväll, ha det bra hejdå ! ♥


usch rädd!!

hejhej ! malin drog hem vid sju kanske sen ringde moa och sa att jag skulle komma hem till leo för att kolla på film med moa,jonna,leo och tobbe, jonna mötte mig sen såg vi på paranormal activity 3. Jag dog typ hehe, jonna drog sen så fick sitta själv när det värsta hände åh hatar skräckfilmer! men nu ska jag kolla videre på bloggare hejdå,kyss!

är med malin !

hejhej ! ♥
just nu sitter jag och malin framför datorn, vi har nyss bakat misslyckade chockladrutor och kollat på film. men skriver mer sen, hejdå !



http://dressyrteamet.devote.se/

KOLLAAAA


you make me happy !


Dag 8 – Min skola.

Jag går på karlsängskolan i nora, den är inte så stor och den suger. Det händer inte ett skit där, är som en vanlig tråkig skola helt enkelt. finns inte så mycket mer att skriva om den !


chilll

sitter hemma hos min underbara moa och chillar, jonna gick för ett tag sen så nu sitter vi här och pratar lite ! ska snart dra mej hem, eftersom att moa ska ha träning. fyller år på tisdag också så måste hem och städa lite oså innan, nu ska jag försöka vara social hejdå ! ♥

blev lite rädd när jag fick höra det !

Godmorgon alla bloggläsare! ♥
Vaknade för en stund sen av att min pappa ringde och fråga när jag skulle komma till han, sedan ringde jag upp mamma och fråga om hon kunde köpa tuggumi. Då får man också höra en lite saker som har hänt som jag inte vill ta upp här! men nu ska jag gå upp å fixa mig och ta lite att äta, sen drar jag ner til idrottshuset för att träffa jonna ett tag :) hare bra hejdå !

.

kommer aldrig kunna sova ! </3

DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA HUND!!



mysigt !

hejhej !
kom nyss hem från stan har vart på gårn och träffat en massa trevligt fölk, hände inte så mycket mer än så. just nu har sitter jag och myser framför datorn med oboy och macka, antar att jag hamnar framför datan hela kvällen. har inge intresant att skriva så hejdå !

// arg flicka

åååh så jävla arg du ska ge fan i att trycka ner folk, om du säger någonting mer om det här då blire fan inte kul för dig. jag är så jävla trött på det nu, du är så jävla dum i huvudet så det finns inte!!!! åh hur fan orkar du sitta och snacka skit om mina nära och kära, du tror att du är någonting men det är du fan inte. Du ska bara skita i mitt liv för i helvete !!! jag blir så jävla trött på dej, skulle kunna sitta i flera timmar och skriva om allt det här. säger bara en sak ge fan i det!


tråkigt !

håller på att tråka ihjäl, finns ingenting att göra :/ klockan är 00:14 och det är fredag den trettonde, undra vad som händer för någonting då som inte är så roligt då. nej men tror jag ska lägga mig i sängen nu så smsa:) sov sött!


Dag 7 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.

Rihanna
Vanessa Hudgens
Nina Dobrev


Bilder från idag med den bästa ! ♥





sista pommestallriken, får vi hoppas ;)

tjena♥
skolan idag var väl okej, haha när vi skulle gå till badet då drog jag mej rakt i leran! hela mina byxor och skor blev helt leriga, fast det är tur att man har en sån snäll mamma som kom ner med ett par nya byxor och skor :) tur det annars hade det inte vart kul. efter skolan gick jag och lämnade min väska hos min mormor sen gick jag och träffade jonna, vi drog hem till moa och chillade där med moa och wille. efter ett tag drog jag och jonna upp till 47:an och åt en pommes tallrik, jag som skulle äta nyttigt. det fick vara sista pommestallriken då, jonna var tvungen att dra till sin farmor som fyllde år strax efter så jag åkte hem och hamnade här som vanligt :) men nu ska jag kolla några andras bloggar så skriver mer sen ! hejdå så länge.

Dag 6 – Mitt senaste SMS.

mitt senaste sms var från jonna och det stog "Har slutat nu. Men måste tysligen gå hem en stund först för att min morbror o hans tjej är hos oss, Men kan vi inte ses kanske senare ikväll? :) och sen vara i morgon också? <3"


du är bäst !!!

kom nyss hem från skolan, blev inte att träffa min underbara jonna på än gång blir nog senare ikväll ;) det är väl bara vänta till hon ringer eller någonting! hejdå åuss och kram ♥

A-tid

hejhej ! ♥
sitter i skolan och bloggar lite, vi har a-tid just nu sen slutar vi. Inte på världens bästa humör eftersom att jag bara sov tre timmar inatt, jonna får mig säkert på bättre humör idag. tror vi går hem till henne eftersom att det är så kallt ute ! men nu ska jag forsätta med mitt arbete hejdå :)

dåligt humööör !!

åhh jag kan inte sova.... kommer inte vara på humör i morgon:( hoppas jonna gör mig på bättre humör!

skola i mörron

tjenis penis på er alla bloggläsare, tror jag ska gå och försöka sova eftersom att det är skola i morgon ! :/ efter skolan ska jag träffa världens underbaraste jonna, vi ska vara på stan sen kanske vi går hem till henne vet inte riktigt. vi får helt enkelt se vad som händer! puss och kram, å nyp i stjärten ♥

funderar

funderat på lite saker.. titta här nedanför!
1. Vill börja gyma
2. vill bli vegitarien igen, hihi förra gången klarade jag det bara i två veckor.
3. sluta äta godis, bli lite nyttigare
4. börja rida igen
detta vill jag att det ska ske 2011
ps vill få snygg kropp till sommaren!

tjeeenare

hejhej kom nyss hem från en härlig eftermiddag på marieberg med nathalie och mamma, blev inge mer än en bekini eftersom att jag åkte in för att köpa det. åt också där! vi åt någonslags bufe, det var gott i allafall. men nu ska jag ta och åka ner på stan för att måste säga en sak till moa, men vi ses hejdå !

örebro next !

Nu ska jag fixa mej sen drar jag, Natta och mor min in till örebro och shoppar lite. jag ska bara handla en bekini, vet inte vad natta ska handla men det kommer att bli mega bra! ha en bra dag, kram ♥

Dag 5 - 4 bilder som betyder mycket för mig.

Finns en Massa bilder som betyder mycket för mig!

töntar

Godmorgon alla blogg läsare! ♥
Han inte blogga någonting igår kväll för linnea kom och sov här, vi köpte godis och kollade film! vi vaknade vid tolv då fixade vi frukost sedan nördade vi xbox, linnea åkte hem för ett tag sen hon skullle träna sin häst. satte mig vid datorn och kollade lite grejer, haha folk tror att jag tar åt mej av komentarer. dom vågar fan inte ens skriva vem det är i från!

Dag 4 – Mitt smeknamn.

Mitt smeknamn är Annis, tror det var i 3:an som terese kom på det! Efter det har alla börjat kalla mig för det, det händer i bland att jag blir kallad för annispannis men det är sällan. vet inte riktigt vad jag ska säga mer om det så det får räcka :)

rubrik...

tjenis! ♥
vaknade för en stund sen av att mackan och zack gjode någonting, just nu sitter dom och kollar på film och lovisa sitter här brevid mej. vet inte vad jag ska göra idag, men någonting ska jag hitta på! skriver mer när jag kommer hem, hare bra hejdå.

du är för söööööt GMN !! ♥

hejhej har kommit hem från en underbar dag, var i idrottshuset och kollde på en cup eller vad det nu var. Det gick inte så bra fär nora, tror dom kom sist men det viktigaste är ju att man ska ha kul ;) Jag och jonna drog till 47: an och åt i pausen, gött vare. gick hem till lovisa senare för hon skulle göra någonting, vi kom hit för ett litet tag sen. i blir att honsover här inatt. men nu ska jag vara social med den lilla söta breve mig, kyss! ♥

Dag 3 – Vad jag helt klär mig i.

här är en gammal bild på vad jag oftast klär mig i, jeans och tjock tröja!
Jag klär mej i det som jag känner mig bekvämast i, ha oftast jeans på mej. Om jag känner för det så använder jag mjukisar,  använder linne oftast och en tröja eller kofta över. Ja anväder alltså det jag känner för just den dagen, har ingen speciell stil. nu vet ni lite vad jag klär mig i, puss och kram ;)

TERESE LARSSON! ♥

Det här är en av mina bästa vänner hon är sjukt underbar och jag älskar henne mest av allt! Hon och jag har kännt varandra sen vi kanske var fyra fem år och vi har alltid haft lika kul, hon är världens sötaste och snyggaste tjej. Bara så ni vet är hon min, bara min ingen annans! Pussar och kramar till dej min fina vän, älskar dej !
KOLLA IN MIN BABYYYYYYYY !!

saknar dej gulleplutt ! ♥


toppen dag !

hejhej ! ♥
Har varit en toppen dag idag träffade moa,jonna och ebba, vi var vid idrottshuset och kollade på fotboll. sedan drog vi till gårn och träffade annat trevligt fölk, har inte så mycket mer att säga men i morgon ska jag försöka ta mig upp tidigt för ska träffa jonna och ebba vid idrottshuset, vi ska kolla på match eller vad det nu är ;) hare bra, kyss
BILDER PÅ DOM BÄSTA!

tröööt

hejhej !
Dagen har spenderats vid idrottshuset med en massa trevligt folk, efter matchen gick jag,jonna,lovisa och moa hem till moas pappa och chillade lite. Vid 11 eller något så åkte jag och lovisa hem till mej, där det hände lite saker! i morgon blire att träffa lovisa,jonna och moa det kommer att äga. men ni får ha det så bra hejdå ! kyss

Dag 2 – Mina vänner.

Har en massa mer fina vänner fast har inte så många bilder på dom ;)

hockey suger

Hejhej, just nu bloggar jag från moas mobil medans hon nördar hockey. Fattar inte att man kan tycka att det är kul att titta på människor som åker runt och jagar en puck på skridskor.. Nu ska jag kolla min fb så ni får ha det bra hejdå!!

MOA ANDERSSON ÄR BÄST !!!!

hejhej! ♥
Vaknade klockan tre av att moas mamma kom och väckte oss hihi söt mamma ! :) vi fixade oss och drog till fontana och käkade frukost där, blev en kycklingtallrik. sedan drog vi till nöjes och väntade på att morfar skulle skjutsa hem oss. vi satte oss och nördade xbox, vickan kom ett tag också. vickan åkte hem jag och moa hamnade framför datorn ett tag, men har inte mycket att skriva så hare bra hejdå !

Börjar idag ! :) Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.

1. Jag älskar hästar
2. Moa Andersson är min bästavän!
3. Jag hatar VINTERN!
4. Jag är mörkrädd
5. Jag tror på spöken
6. Jag har en kanin
7. Att träffa vänner är bland det bästa som finns
8. jag har en kille
9. Jag älskar adele, hon är sjukt bra!
10. Jag älskar min bror utan han skulle jag inte finnas alls!!

börjar med sånt här! :)

Dag 1 – 10 fakta om mig och 1 bild.
Dag 2 – Mina vänner.
Dag 3 – Vad jag helt klär mig i.
Dag 4 – Mitt smeknamn.
Dag 5 - 4 bilder som betyder mycket för mig.
Dag 6 – Mitt senaste SMS.
Dag 7 – 3 tjejer jag tycker ser bra ut.
Dag 8 – Min skola.
Dag 9 – Min klass.
Dag 10 – Något jag vill uppleva igen.
Dag 11 – Något som gör så jag mår bra.
Dag 12 – Vilken kändis tycker jag är snyggast.
Dag 13 – Mina svagheter.
Dag 14 – Min senaste utomlandsresa.
Dag 15 – Mitt starkaste sommarminne ifrån i somras.
Dag 16 – Bästa låten just nu.
Dag 17 - Min favorit plats på jorden.
Dag 18 – 10 saker jag vill göra innan jag dör.
Dag 19 – Min nästa utomlandsresa.
Dag 20 – Min absolut bästa vän.
Dag 21 – Vad kärlek är för mig.

...

hejhej! sov hos vickan inatt, vi tog bilder och hade det gött. vi ska snart dra hem till mej och vänta på att träffa Moa,Nattis och Jocke! vet inte vad vi ska göra men något kul hittar vi på, ska sova hos moa sen också. kommer att bli mega bra men ska dra nu hejdå ! ♥

min goding !

sitter hemma hos min vicki picki, och mullar godis! vi ska snart gå ut och gå en promenix hahah, jag är lite trött. vi har tagit några bilder osv, hejdå nu ska jag vara social!!!




u smile i smile


längtar !

hejhej !
idag har det inte hänt ett skit, det ända jag har gjort är att nörda xbox! Ska nog städa lite innan klockan nio för då ska jag dra hem till vickan och sova där, det var ett tag sen vi sov över så kommer bli toppen :)Åh jag längtar tills den 14 januatri eller när det blir att ta hål i läppen, är nervör  men det kommer nog att bli bra :) ha det bra hejdå :)

Du är bra ! <3

Viktoria solvang jag älskar dej !

Gott nytt år !

Idag har det inte hänt någonting alls, nyår blev inte heller som jag tänkt mig. får väl se fram imot nästa nyår hehe, nej men inget nyårslöfte har jag kommit på heller. nu ska jag inte bara negativ, linne kanske kommer och sover här :) hon får mig alltid på bättre humör! nu får ni ha det så gött ska fixa mej nu, hejdå !

RSS 2.0